« Palaa Ajankohtaista -sivulle

Tenniskeskus avoinna 20.4. alkaen

Tampereen Tenniskeskuksen ulkokentät avataan maanantaina 20.4. Avaamme alkuun kolme ulkokenttää ja alkuviikon aikana saadaan auki pääosa muista ulkokentistä. Ulkokenttien lisäksi vuoroja voi varata myös uuden puolen sisätenniskentiltä nrot 10-16. Myös kahdeksan sulkapallokenttää avautuu varattavaksi. Sulkapalloa pelataan joka toisella kentällä riittävien turvaetäisyyksien takaamiseksi.

Koronavirustilanteen vuoksi on ehdottoman tärkeää, että kaikki pelaajat noudattavat alta löytyviä toimintaohjeita. Vuorojen varaus avautuu netissä sunnuntaina 19.4. klo 9.

Hallin aukiolo, vuorojen varaaminen ja hinnoittelu

Halli on auki arkipäivisin ja sunnuntaisin klo 15-22 sekä lauantaisin klo 10-19. Sisäänkäynti tapahtuu ainoastaan pääovesta. Vuoronvaraus toimii normaalisti netissä sekä puhelimitse hallin aukioloaikoina. Vuorojen alkamisaikoja on porrastettu yhtäaikaisen liikenteen minimoimiseksi.

Varattavissa on tennisvuoroja ulko- ja sisäkentiltä sekä sulkapallovuoroja. Vakiovuorot eivät ole voimassa. Tennisvuoron hinta on 18 euroa / tunti ulkokentällä ja 25 euroa / tunti sisäkentällä. Sulkapallon vuorohinta on 18 euroa / tunti. 

Vuorojen maksu ensisijaisesti netissä. Vakiovuorolaisilta voidaan myös laskuttaa irtovuorot. Myös pankkikorttimaksu on mahdollinen. Käteismaksu ja liikuntasetelit eivät ole käytössä. Yrityskansio/kuittaukset eivät ole myöskään käytössä.

Hallin avoinna olevat tilat on tarkasti rajattu. Squash, pöytätennis, salibandykenttä ja kuntosali eivät ole toistaiseksi käytössä. Pukuhuoneet, suihkutilat ja saunat on suljettu. WC-tilat on auki hallin pääkäytävällä ja uuden puolen pukuhuoneissa (rajattu käynti). 

Kahvio on auki ulosmyyntinä. Shoppi on auki normaalisti. Maksu ainoastaan pankkikortilla

Toimintaohjeistus pelaajille koronavirustilanteen vuoksi

Jokainen pelaaja on vastuussa itsestään ja päätöksestään lähteä pelaamaan. Pelaajan tulee noudattaa annettuja ohjeistuksia Tenniskeskuksen tiloissa.

Tenniskeskukseen saa tulla ainoastaan, jos tuntee itsensä täysin terveeksi. Hallille ei myöskään saa tulla, jos joku samassa taloudessa asuvista on sairaana. 

Kahden metrin turvavälisääntö pätee kaikessa toiminnassa Tenniskeskuksen alueella. Kättely pelikavereiden ja muiden kanssa on kielletty. Suojaathan suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla /hihalla, jos yskit tai aivastat. 

Jokainen käyttää omia mailoja ja palloja. Vuokramailoja ja -palloja ei ole saatavilla.

Muistutamme käsihygienian tärkeydestä ennen pelejä ja pelien aikana. Hallissa löytyy saippuaa kaikista wc-tiloista sekä desifiointiainetta sisäänkäynnin yhteydessä ja kaikilta kentiltä.

Hallin siivousta on tehostettu aulan, shopin, kahvion, kulkuväylien ja kenttien osalta. Kenttien penkit desinfioidaan päivittäin.

Riskiryhmään kuuluville ja yli 70-vuotiaille ei suositella pelaamista. Ulkomailta saapuvien tulee noudattaa 14 päivän karanteenisuositusta ennen hallissa pelaamista.

Tenniskeskuksessa saa liikkua ainoastaan avoinna olevilla alueilla.

 

Tampereen Tenniskeskus Oy